Vrijwilliger lief en leed gezocht (vervuld 29-8-23)

MZC’11 vindt het belangrijk om naar haar leden, vrijwilligers, sponsoren en relaties toe betrokkenheid te tonen bij lief, maar zeker ook bij leed. Het leven bestaat uiteindelijk niet uit voetbal alleen…. Vandaar dat de vereniging bij bepaalde gebeurtenissen een kaart, of andere attentie stuurt. Om net dat klein beetje extra warmte te geven waar we toch allemaal behoefte aan hebben.

Gebeurtenissen waarbij een kaartje en/of attentie wordt gestuurd zijn bijvoorbeeld een overlijden, ziekte, langdurige blessure, huwelijk of geboorte.

BEN JIJ IEMAND DIE HET LEUK VINDT OM, NAMENS MZC’11, IN HET KADER VAN LIEF EN LEED, ATTENTIES VOOR LEDEN, VRIJWILLIGERS, SPONSOREN EN RELATIES TE VERZORGEN?

Neem contact op met Vivian Bommeljé (secretaris, tel. 06-48351782, email secretaris@mzc11.nl) of Saskia Stoutjesdijk (bestuurslid, tel. 06-50203540, email bakkertweewielers@hotmail.com) voor aanmelding of eventuele verdere vragen.

PS Een lief & leed attentie kan alleen tot stand komen wanneer er van de leden van de club signalen komen. Hoor je van je mede teamgenoot, bestuurslid, sponsors etc. iets wat aandacht nodig heeft geef dit dan gerust door aan het bestuur. Samen zorgen we er zo voor dat MZC’11 een nog fijnere club wordt om lid van te zijn.