Voorbeschouwing Walcheren – MZC’11

Na de overtuigende overwinning op Zeelandia Middelburg (6-1) van woensdagavond bij de Borsele Sloepoort Cup wacht morgen de finale van het toernooi. MZC neemt het dan op tegen Walcheren. De ploeg is een oude bekende van MZC. In de uitwedstrijd van vorig seizoen kwam MZC terug van een 2-0 achterstand tot 2-2 na twee doelpunten van Ramon Janson. Dit gelijke spel betekende handhaving in de 2e klasse.

Walcheren bleef, via de nacompetitie, in de tweede klasse en dus komen beide ploegen elkaar dit seizoen ook tegen. MZC speelt eerst thuis op 25 november a.s. om 14.30 uur. De uitwedstrijd staat gepland op 20 april 2024. Maar eerst dus morgen een vriendschappelijke wedstrijd om de eerste plaats in het toernooi.

Zoals gezegd won MZC de poule wedstrijd met 6-1 van Zeelandia Middelburg door doelpunten van Sander van Vossen, Martijn Dalebout, Rody Vermue, Jeremy Hubregtse en Ramon Janson (2x). Walcheren won met 8-0 van Philippine waarbij er 4x gescoord werd door Wesley de Smit. De overige doelpunten werden gemaakt door Geraldi Geerman (2x), Wesley Groeneveld en Jordy Fiktorie.

Na de wedstrijd van morgen volgen nog oefenwedstrijden tegen Kruisland (dinsdag 22 augustus om 20.00 uur in Kruisland) en tegen Terneuzense Boys (dinsdag 29 augustus om 20.00 uur in Zierikzee). Daarna is het gedaan met het oefenen en gaat de bekercompetitie van start. Op zaterdag 2 september om 14.30 uur is DOSKO de tegenstander van MZC op Sportpark Den Hogen Blok in Zierikzee.

Ook benieuwd of MZC de eerste “prijs” van het seizoen in de wacht sleept en of de selectie van trainer Harro Hazelaar ook in de wedstrijd van morgen veelvuldig het net weet te vinden? Dan zien we u graag op het sportpark van sv Nieuwdorp voor de wedstrijd tussen Walcheren en MZC’11.