Vacature elftalleider/teammanager VR1

MZC’11 VR1 is per direct op zoek naar een elftalleider die de technische staf van de selectie komt versterken. Een enthousiaste groep gemotiveerde spelers die op zaterdag in de derde klasse spelen. In jouw rol ben je de steun en toeverlaat van trainer Yuri Vogelzang. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Op zaterdag (wedstrijddag) regel jij alle (rand-)zaken rondom het voetbal. Denk daarbij aan het regelen van vervoer voor uitwedstrijden, het regelen van de wedstrijdkleding en de administratie (o.a. het wedstrijdformulier). Als het even kan neem je een kijkje bij de training op maandag en/of woensdag. Kortom, dankzij jouw inbreng zijn alle randvoorwaarden goed geregeld.

Kom jij het team versterken?
Heb je belangstelling of wil je meer weten, neem dan contact op met bestuurslid Hans Schreurs (06-51 69 13 23, tcvrouwen@mzc11.nl)