Spek de clubkas, zet je Club TotalEnergies spaarpunten om in een mooi bedrag voor MZC’11!

Draag jij MZC’11 een warm hart toe? Met de voetbalactie van TotalEnergies kan je extra bijdragen aan het clubleven! Zet je Club TotalEnergies spaarpunten om in een mooi bedrag voor MZC’11. Met dat bedrag spek je de clubkas. Help jij ons ook aan extra inkomsten?

De tankstations van TotalEnergies: meer dan alleen tanken. Je kunt bij ruim 400 tankstations terecht. Op elk tankstation maak je gebruik van de vertrouwde brandstoffen. Je kunt ook voor extra’s bij TotalEnergies terecht. Bijvoorbeeld de Carwash of de TotalEnergies Shop.

Zo werkt het:
Laat bij elke tankbeurt of shopaankoop je geregistreerde Club TotalEnergies kaart scannen. Voor elke liter die je tankt of euro die je uitgeeft in de TotalEnergies Shop krijg je één punt voor jezelf en één punt voor je gekozen club. Aan het eind van het voetbalseizoen zetten wij jouw gespaarde punten om in een bedrag. Dat bedrag doneren we aan jouw club. Spaar jij met je ploeggenoten een nieuwe aanwinst voor je club bij elkaar? Iedereen kan lid worden en sparen bij Club TotalEnergies, dus nodig ze vooral uit.

Heb je nog geen Club TotalEnergies pas? Vraag ernaar bij het dichtstbijzijnde tankstation. Activeer en registreer de pas en ga daarna verder om punten te sparen voor je favoriete club.

Vergeet niet sparen voor je voetbalclub aan te zetten:

  1. Log in bij je Club TotalEnergies account
  2. Ga naar ‘mijn gegevens’
  3. Kies je club bij stap 2 ‘favoriete voetbalclub’

Dit is een wel heel eenvoudige manier om voor meer inkomsten voor onze vereniging te zorgen. Wij zouden het erg op prijs stellen als je op deze manier een handje helpt. Alvast bedankt!

Meer informatie over de actie? Ga naar https://services.totalenergies.nl/club-totalenergies/totalenergies-voetbalactie