Seniorenleden ook in seizoen 2023/2024 medeverantwoordelijk voor fluiten jeugdwedstrijden

Ook in het seizoen 2023/2024 zijn alle seniorenteams verplicht om een scheidsrechter te leveren voor jeugdwedstrijden. De seniorenteams zijn gekoppeld aan een jeugdteam en voor de thuiswedstrijden van dat jeugdteam dient een scheidsrechter te worden geleverd. De koppeling ziet er voor dit seizoen als volgt uit:

Jeugdteam                                      Scheidsrechter te leveren door

JO13-1                                              MZC’11 VR2

JO14-1                                              MZC’11 5

JO14-2                                              MZC’11 2

JO14-3                                              MZC’11 6

JO15-1                                              MZC’11 1

JO16-1                                              MZC’11 3

MO13-1                                            MZC’11 VR1

MO17-1                                            MZC’11 4

De leiders van de betreffende seniorenteams krijgen bericht van Lennaert de Looze (email:lennaert.delooze@kpnmail.nl) wanneer er moet worden gefloten. Vervolgens geven de leiders aan hem door wie er gaat fluiten. Zaterdag 2 september 2023 vindt de eerste bekerronde plaats en vanaf dat moment zullen bovenstaande teams een scheidsrechter moeten leveren. De scheidsrechters kunnen vlaggen, een bal en een fluitje ophalen bij het wedstrijdsecretariaat.