MZC’11 1 woensdag 16 en zaterdag 19 augustus deelnemer BSC-Toernooi

Voor het derde opeenvolgende jaar is MZC’11 deelnemer aan het BSC voorbereidingstoernooi in Nieuwdorp. De creme de la creme van de Zeeuwse clubs neemt deel aan deze Borsele Sloepoort Cup (BSC), om uit te maken welke club zich, in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen, tot winnaar(s) mag laten kronen.

MZC 1, uitkomend in poule A2, speelt allereerst op woensdagavond 16 augustus tegen Zeelandia Middelburg. Aanvangstijd 18.45 uur. Vervolgens zal het team op zaterdag 19 augustus opnieuw naar Nieuwdorp afreizen voor het vervolg van het toernooi. MZC komt dan om 14.00 in actie, en tegenstander bij deze wedstrijd zal Walcheren of Philippine zijn (afhankelijk van de uitslag van hun onderlinge wedstrijd, eveneens op woensdag 16 augustus).

Het volledige Toernooiboekje van het 37e BSC-Toernooi, is hier te downloaden.