Gelukkig hebben we de foto’s nog

Zit jij na een voetbalweekend altijd met smart te wachten op de gemaakte foto-reportages van MZC-fotograaf Kees Bin? Goed nieuws; binnenkort begint het voetbalseizoen en dus komt Kees dan ook weer uit zijn vakantiemodus.

Voor velen inmiddels wel bekend, maar voor wie het nog niet weet; van veel activiteiten bij onze vereniging worden foto’s gemaakt. Van wedstrijden tot evenementen, van teams tot sponsoritems.

MZC-fotograaf Kees Bin is al jaren langs de lijn van onze velden te vinden om de mooiste plaatjes te schieten. Deze foto’s worden geplaatst op onze socials en zijn op onze website terug te vinden in een fotobibliotheek (Onder tabblad “Club”/”Documenten”).

Dit seizoen is gekozen voor een andere opzet van de foto-bibliotheek. Waar voorheen het keuzemenu startte vanuit een indeling per seizoen en je zo een keuze naar een sub-categorie maakte (figuur 1), start het keuzemenu nu vanuit een indeling per leeftijdscatergorie/team (figuur 2)

                                                                               

Albums van wedstrijden zijn ook op de teampagina terug te vinden, te vinden onder de teamfoto door te klikken op “FOTO-OVERZICHT”. De teamfoto’s zijn zo ook snel op te sporen.

Direct naar de fotobibliotheek? Dat kan via de volgende link: https://elektron.smugmug.com/MZC11