Even voorstellen… (deel 3)

Er zijn een aantal nieuwe spelers en stafleden dit seizoen en een aantal “oude” bekenden. Een mooie gelegenheid om de spelers en staf iets beter te leren kennen. Deze keer zijn dat: Jeremy Hubregtse, Jesse van der Linden en Martijn Dalebout.

Als team presteren is voor alle drie de spelers belangrijk. Jeremy geeft daarnaast ook aan dat de uitkomst van een wedstrijd onvoorspelbaar is en dat je het resultaat als team moet behalen. Ook samen iets bereiken (Jesse) en het feit dat iedereen een rol heeft (Martijn) wordt genoemd.

Zoals ook door andere spelers gezegd is, is de gezelligheid en het feit dat het een vriendenteam is voor deze jongens een belangrijke reden waarom MZC’11 1 een leuk team is. Daarnaast geeft Martijn aan dat “het goede voetbal dat we gaan spelen” een belangrijk onderdeel is. Dus dat belooft wat voor komend seizoen. Aan vertrouwen geen gebrek.

De heren staan alle drie al vanaf hun 5e jaar op het voetbalveld. In die tijd hebben ze mooie dingen meegemaakt, maar voor Jeremy springen zijn jeugdjaren bij Sparta en het kampioenschap met Kloetinge 1 (twee jaar geleden) eruit. Ook Jesse kiest voor een kampioenschap, maar dan het kampioenschap van afgelopen seizoen bij Kloetinge 1 in de 4e divisie. Martijn heeft goede herinneringen aan de 5-0 overwinning op S.K.N.W.K. 1 waarbij hij 4x scoorde waarvan hij 1 doelpunt maakte met een omhaal.

Als ze niet waren gaan voetballen dan waren ze gaan tennissen (Jesse en Martijn) en hardlopen/wielrennen (Jeremy). Jeremy heeft afgelopen april de Rotterdamse marathon gelopen en is ook regelmatig op de fiets te vinden. Padellen vindt Martijn ook leuk om te doen.

Martijn zou graag één dag Lionel Messi willen zijn om eens een man te passeren met zijn dribbels, Jesse kiest voor Frenkie de Jong (en NIET omdat Frenkie zo’n mooie vriendin heeft). Ook Jeremy zou een keer één dag met Frenkie de Jong willen ruilen vanwege de mooie club en de mooie stad.

Ook in deze editie van “even voorstellen …” vervolgen we de reis langs de mooiste voetbalstadions. We komen uit bij de Johan Cruijff Arena (Martijn), de Kuip (Jesse) en San Siro in Milaan (Jeremy). Het is dus ook niet zo raar dat Martijn graag één dag voor Ajax zou willen spelen en Jesse voor Feyenoord. Jeremy zou 1x het shirt van Arsenal willen dragen.

Jeremy geeft aan dat zijn scorend vermogen, traptechniek en inzet zijn sterke punten zijn, Martijn zijn sterke punten zijn snelheid, behendigheid en wilskracht en bij Jesse staat inzet op de eerste plaats. Over plaatsen gesproken …..

Zowel Jesse als Martijn zien MZC het komend seizoen zonder twijfel bovenaan eindigen. Jeremy denkt in de top 5.

Ook aan deze spelers is gevraagd wat hun teamgenoten niet over ze weten. Jesse zei: “de meeste weten alles haha!” Martijn geeft aan dat ze nog genoeg niet weten, maar dat ze daar dit seizoen wel achter komen en Jeremy wilde laten weten dat hij van de 26 jaar dat hij voetbalt, maar 4 jaar op Schouwen-Duiveland heeft gespeeld. Wellicht wordt dat ooit nog eens een vraag in de MZC Pub quiz!