Fotowedstrijd zomerstop

MZC’11 organiseert tijdens de zomerstop voor haar leden een leuke fotowedstrijd. Wij zouden je willen vragen op een leuke, geestige of maffe manier op de foto te gaan met een MZC’11-item zoals een shirt, wedstrijdsokken of trainingspak. Met een sjaal of pet kan natuurlijk ook, op het strand, op een duikplank of boven op je caravan. Verzin wat origineels. Wat je ook thuis hebt liggen, een paraplu of voetbaltas of wellicht nog een mondkapje, zolang het logo van MZC’11 er maar opstaat.

Zorg ervoor dat de foto zo bijzonder mogelijk is en wij zullen de foto’s die we krijgen, delen op onze socials. Je kunt je foto uploaden met behulp van de QR-code, of via de volgende link: https://www.smugmug.com/upload/wSVG3P/MZCfotoupload

Let op: als je ons een foto stuurt, geef je automatisch toestemming dat we die mogen plaatsen.

Aan het eind van de zomervakantie gaan we kijken welke foto het leukst, grappigst of gekst is en die wint een mooie prijs.

Doe mee en laat de vereniging leven tijdens de zomerperiode!