Focus op het nieuwe seizoen

Voetbalseizoen 2022/’23 is afgerond en dus gaat de focus nu naar het nieuwe seizoen.

Wie denkt dat een voetbalvereniging tijdens de zomerstop volledig op zijn gat ligt heeft het mis. Bestuur en vrijwilligers nemen uiteraard allemaal heus wel even afstand van hun activiteiten en genieten ieder op hun beurt van een welverdiende vakantie, maar weken lang stil zitten is er niet bij.

Achter de schermen zijn volop voorbereidingen gaande voor het nieuwe seizoen. Zo worden de materialen gecontroleerd, vervangen en/of aangevuld. De klusvrijwilligers zullen zoals gebruikelijk waar nodig het sportpark en clubgebouw onder handen nemen. (Heb je overigens wat tijd over en ben je handig, schroom dan niet contact op te nemen met onze klusgroep. Ook bij MZC’11 maken vele handen licht werk.)

Het wedstrijdsecretariaat heeft 38 (!) MZC-teams ingeschreven voor de KNVB-competitie, en gaat komende dagen aan de slag met het invullen van de spelers en staf in die teams. Verder is er gestart met het inrichten van de website voor het seizoen 2023/’24. Uiteraard blijven er gewoon nieuws-items verschijnen maar binnen de documenten- en teampagina’s worden er de nodige aanpassingen gedaan zodat deze bij de start van de competitie actueel zijn.

Geniet allen van de zomerstop, en tot snel !