Winst International AH Achterberg Cup, hattrick voor MZC JO13-1

MZC JO13-1 heeft een mooi seizoen achter de rug. Het team van trainer Barry Schoute heeft dit seizoen geweldig gepresteerd in de Hoofdklasse, waarin ze zowel in de eerste als in de tweede fase de tweede plaats wisten te behalen, in de derde fase werden de jongens vierde.

Afgelopen zaterdag speelde de JO13-1 de jubileum (15e) editie van de Internationale AH Achterberg Cup in Steenbergen. In een zonovergoten Steenbergen werden alle vier de wedstrijden op imposante wijze gewonnen. Naast eeuwige roem in de “The hall of fame” met eerdere winnaars als onder andere: JVOZ, Kloetinge en BVV Barendrecht ontvingen de jongens een mooie beker.

Niet alleen op het veld wist de 13-1 (via gelegenheidsspits Brent) een Hattrick te maken, maar naast de toernooiwinst in de hoogste jeugdcategorie werden ook de individuele prijzen door MZC-ers gewonnen. Amanuel schoot (met 96 kilometer per uur) het hardst van iedereen en Quinn wist de hoogste score neer te zetten met voetdarten.

Foto van links naar rechts en van voor naar achter:
Bram, Dani, Kay, Brent, Tim (gelegenheidscaptain), Jaime,
Barry, Amanuel, Jesse, Quinn, Luuk, Bas, Fitawhi, Thijs, Yilldrit (op de foto ontbreekt Mitchell)