Linda Kristalijn uitgeroepen tot Groot Mens en ontvangt speldje

“Grote Mensen maken het verschil”; Grote Mensen zorgen ervoor dat kinderen gezond kunnen opgroeien, met meer ruimte om te bewegen, meer appels, en minder kroketten. Want gezond is nog steeds niet gewoon.

In de week van de gezonde jeugd heeft MZC’11-kantinebeheerster Linda Kristalijn een speldje gekregen van JOGG (jongeren op gezond gewicht-gezonde toekomst). De gemeente Schouwen-Duiveland is JOGG gemeente en vanuit het programma Schouwen-Duiveland Vitaal is zij voorgedragen. Linda is de drijvende kracht achter het gezondheidsbeleid van de vereniging. Samen met Teamfit maakt zij stapsgewijs MZC’11 zichtbaar gezonder. Dit varieert van de rookvrije generatie tot de invoering van bruinbrood tosti’s en 0.0 biertjes. Ook zit zij in een werkgroep van OKO (opgroeien kansrijke omgeving), het traject van de gemeente om jongeren gezond en gelukkig te laten zijn om te voorkomen dat zij alcohol of drugs gebruiken of gaan roken.”

Zie ook de website https://meergrotemensen.nl/in-het-zonnetje