JO8-3 grossiert in prijzen

MZC JO8-3 heeft de afgelopen weken flink wat prijzen verzameld. Op verschillende toernooien wist het team in de prijzen te vallen.

De triomftocht begon met een 1e plaats bij het Roem van Yerseke jeugdtoernooi op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag). Vervolgens werd het team opnieuw 1e op zaterdag 27 mei bij het toernooi van SV Walcheren. En een week later, op zaterdag 3 juni, nam JO8-3 alweer plaats op het hoogste podium bij het toernooi van Zeelandia Middelburg.

De overwinningen smaakte naar meer en gelukkig stonden er nog twee toernooien op de agenda.

Vol enthousiasme en energie werd op zaterdag 17 juni in Oost-Souburg deelgenomen aan het Klaverblad Verzekeringen jeugdtoernooi bij voetbalvereniging RCS, en ook hier wist JO8-3 een 1e plaats in de wacht te slepen. Vandaag, zaterdag 24 juni, reisde de spelersgroep tot slot af naar Veere voor het spelen van hun laatste toernooi. Bij het Plus Corbijn Serooskerke jeugdtoernooi ging deze keer een ander voetbalteam er met de eerste prijs vandoor, maar waren de jongens toch ook heel blij met de behaalde 2e plaats want ook dat is een knappe prestatie!