Zaterdag 10 juni 2023; MZC Familiedag

De familiedag van MZC is een gezellige dag voor alle leden, vrijwilligers én aanhang om het voetbalseizoen met elkaar af te sluiten.

De dag start met een toernooi voor alle leeftijden. Er zijn teams met voetballers van dezelfde leeftijd maar ook samengestelde teams met voetballers en niet-voetballers in de leeftijd van 6 t/m 75 jaar. Dus nodig je (groot)ouders, broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes, teamgenootjes en vriendjes en vriendinnetjes uit, bedenk een naam voor jullie team en geef je op via activiteiten@mzc11.nl . De teams bestaan uit 8-tallen.

In de middag is er een springkussen, zijn er eetkraampjes en aansluitend een BBQ met muziek. Al met al een gezellige dag voor jou en je familie en vrienden. Voor vrijwilligers en hun partner is de BBQ gratis. Voor deelname aan de BBQ is aanmelden verplicht, hiervoor bel of app je naar Mirjam via 06-24 70 14 26