Voorbeschouwing MZC’11 – Arnemuiden

Aan alles komt een einde, zo ook aan het seizoen 2022/23. Na het gelijkspel van vorige week tegen SV Walcheren (2-2) is het zeker dat MZC ook volgend seizoen in de tweede klasse zal uitkomen. Morgen de laatste wedstrijd van dit seizoen. Na de eventuele kampioenswedstrijd van het tweede elftal van MZC die om 12.00 uur wordt gespeeld, zal de eerste selectie het opnemen tegen Arnemuiden.

Voor beide teams staat er niks meer op het spel. MZC staat op de 7plaats op de ranglijst en kan eventueel een plaatsje stijgen afhankelijk van de uitslag van morgen en het resultaat van de wedstrijd WHS-Yerseke. Bij Arnemuiden zijn ze sinds vorige week zeker van de 3e periodetitel en dus nacompetitie.

De heenwedstrijd dit seizoen werd door Arnemuiden gewonnen met 3-1 waarbij het doelpunt van MZC gescoord werd door Ramon Janson. In de onderlinge confrontaties was er 5x een overwinning voor Arnemuiden, 3x een gelijkspel en 6x een overwinning voor MZC.

Morgen zal de laatste wedstrijd zijn van Adriaan Nieuwenhuijse als coach van MZC. Volgend seizoen zal hij de eindverantwoordelijke zijn bij De Patrijzen. Ook voor Dennis Koole is het de laatste wedstrijd dat hij als verzorger op de Zierikzeese bank zal plaatsnemen. 

Sander Backx verruilt volgend seizoen MZC voor NSVV. Morgen zal Sander er niet bij zijn in verband met een blessure. Dat geldt ook voor de nog steeds geblesseerde Jaimy Matthews. Door een schorsing zal Jesse van Vlies vanaf de kant moeten toekijken.

Na een pasta-maaltijd welke mede mogelijk wordt gemaakt door Uw Slager Ornee Bolier Zierikzee, zal er om 14.30 uur worden afgetrapt onder leiding van de heer J. Simonse.

De wedstrijdbal wordt morgen gesponsord door VHC Kreko B.V. en ook bij deze laatste thuiswedstrijd van het seizoen zijn er twee Pupillen van de Week namelijk: Milou Vink en Karlijn Zandijk (beide spelend in MZC’11 JO11-3 jm).

Uiteraard bent u van harte welkom op Sportpark Den Hogen Blok voor zowel de wedstrijd van het tweede (om 12.00 uur tegen Baronie 2) als voor de laatste wedstrijd van de eerste selectie (om 14.30 uur).