Terug van weggeweest: Verzorger René van den Hummel

René van den Hummel, in het dagelijks leven medewerker bij het Witte Kruis, keert terug als verzorger van het 1e elftal van MZC’11 en neemt de taken over van vertrekkend verzorger Dennis Koole.

Terug van weggeweest dus, want eerder al was van den Hummel een aantal seizoenen verzorger binnen de gelederen van onze vereniging. Menigeen heeft René in het verleden dan ook al eens tijdens wedstrijden van het eerste elftal met zijn wonderspons het veld in zien lopen om spelers “op te lappen”.

Maar René biedt natuurlijk meer dan het zogenaamde “kusje erop”; sportmassage, blessurebehandeling, tapen en bandages, alles ten doel om de spelers “heel” te houden, en anders om zo snel mogelijk weer “aan de praat te hebben”.

We zijn dan ook erg blij dat René deze belangrijke rol (weer) wil gaan vervullen en wensen hem veel succes.