Verrassing uit de ‘Hoge Hoed’ voor JO15-1 en JO11-3JM

Onder de naam ‘Hoge Hoed’ ondersteunt Havenbedrijf Rotterdam jaarlijks vijftien voornamelijk regionale organisaties met ieder € 1.000,-. Met De Hoge Hoed komen de organisaties waarbij medewerkers actief betrokken zijn, in aanmerking voor sponsoring.

Medewerkers van het Havenbedrijf die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving, kunnen die organisaties waarvoor ze zich inzetten, voordragen. Aan het eind van ieder jaar worden briefjes met de namen van de organisaties in een ‘Hoge Hoed’ gedaan en vervolgens haalt de Algemene Directie van het Havenbedrijf ongezien vijftien briefjes uit de hoed. Met deze jaarlijkse actie spreekt het Havenbedrijf zijn waardering uit voor medewerkers die zich in hun vrije tijd actief inzetten voor de samenleving. De ‘Hoge Hoed’ past bij wat het Havenbedrijf belangrijk vindt, namelijk om maatschappelijk betrokken te zijn.

Peter Stol, vader van MZC’11-spelers Jamie en Tatum en werknemer bij het Havenbedrijf, heeft bij deze actie een donatie voor onze vereniging mogen ontvangen. Het bedrag is ten goede gekomen aan de teams van zijn kinderen. De jongens van JO15-1 hebben nieuwe trainingsjasjes mogen ontvangen en de meiden van JO11-3 zijn verblijd met nieuwe sporttassen.

Bedankt Peter én Havenbedrijf Rotterdam voor deze verrassing uit de ‘Hoge Hoed’!