MZC’11 steunt inzamelingsactie voor Kika

Bernadette Schets, vrouw van MZC-jeugdtrainer Chris van Dreumel, reist dit najaar af naar Patagonië om op dit unieke stukje aarde in het Torres del Paine Nationaal Park een marathon te lopen ten bate van stichting Kika.

Voorafgaand aan haar marathondeelname probeert zij middels sponsoring zo veel mogelijk geld op te halen voor Kika in de strijd tegen kinderkanker. Zodoende heeft Bernadette voor haar nieuwste actie om sponsorgeld op te halen de samenwerking gezocht met MZC’11.

NIET GESCHOTEN IS ALTIJD MIS!

En daarom vragen wij jullie als trouwe supporter van MZC’11 aanstaande zaterdag te sponsoren voor KiKa! Help mee aan de genezing van zieke kinderen en sponsor mij voor de marathon in Patagonië. Super bedankt voor jullie bijdrage en samen gaan we voor 100% genezing! Lees het verhaal in onderstaande link:
https://www.runforkikamarathon.nl/bernadette-schets-patagonie-2023#donationRequest=false

Zaterdag zal Bernadette samen met haar man op ons Sportpark aanwezig zijn om op allerlei wijze geld in te zamelen voor Kika. Zo zal er onder andere een gesigneerd Feyenoord-shirt (met handtekeningen van o.a Slot, De Wolf, Paixao) worden geveild en verkopen ze lootjes voorafgaand aan de wedstrijd MZC’11 tegen Arnemuiden, waarvan zij de opbrengst ontvangen. Giften zijn uiteraard ook van harte welkom.

Biedingen voor het gesigneerde shirt kunnen, tot de wedstrijd van het 1e elftal wordt afgefloten, gedaan worden bij de speaker in het sponsorhome boven de hoofdtribune. Openingsbod is €150,=