De tijd vliegt…

…want eind februari was al aangekondigd dat het bestuur en Sven Heijboer waren overeengekomen dat Sven – als ‘kind van de club” en KNVB-gediplomeerd aanvoerder van ons eerste elftal – de jeugdorganisatie zou gaan versterken als kwartiermaker voor de functie van Hoofd Jeugdopleidingen van MZC.
Ondertussen is er natuurlijk niet stilgezeten en zijn onder andere de jeugdcoördinatoren druk bezig om de jeugdorganisatie klaar te stomen voor seizoen 2023-2024. Daarnaast is de jeugdcommissie (JC) uitgebreid en is Jeanine van der Horst- Ringelberg bereid gevonden om de JC te versterken als jeugdcoördinator van de JO15 & de JO17.
Ook Sven Heijboer is al geruime tijd actief in zijn rol met onder andere het langs de lijn bekijken van jeugdteams, het tegen het licht houden van clubbeleid en het voeren van oriënterende gesprekken met de KNVB en andere betrokkenen. Dit alles met als doel om op termijn te komen tot de invulling van een eigen jeugdopleiding.

In alle drukte was er afgelopen zaterdag eindelijk even tijd om de gemaakte afspraken van het bestuur met Sven formeel te maken met het ondertekenen van een contract voor het lopende seizoen. Onder het goedkeurend oog van onze voorzitter Leo ’t Mannetje en JC-lid Hans Smid heeft Sven zijn handtekening gezet. Zowel het bestuur als de JC zien deze eerste stap in de ontwikkeling van een eigen jeugdopleiding als een mijlpaal voor onze club.
Sven, ontzettend bedankt voor je inzet!