MZC’11 steunt inzamelingsactie Bilal Al Ashqar

De aardbeving in Turkije en Syrië heeft inmiddels al meer dan 21.000 dodelijke slachtoffers geëist. Veel mensen zitten, vanwege instortingsgevaar, onbeschermd in de ijzige kou. Hulpmiddelen als medische zorg, voedsel en schoon drinkwater zijn direct nodig. MZC-lid Bilal Al Ashqar is nauw betrokken met de Turkse gemeenschap en is een inzamelingsactie begonnen.

MZC’11 draagt de actie van Bilal, speler in ons 2e elftal, een warm hart toe en doneert hem daarom de inkomsten van haar lootjesverkoop bij de vanmiddag te spelen wedstrijd MZC tegen VCK. Ook zal er vanmiddag een collectebus aanwezig zijn voor giften ten bate van de inzamelingsactie.

Wil je liever direct geld overmaken? Gebruik dan onderstaande link:

https://www.doneeractie.nl/doneer-actie-vervoeren-spullen/-73541?fbclid=IwAR1eKf4RywdKOb1ybBuYX-yDAS7PjgqK8zttqx7DTu9Dds4zLyZ3-e1LlyI