Inzamelingsactie Bilal Al Ashqar (2)

De aardbeving in Turkije en Syrië heeft veel leed aangebracht, veel mensen zijn dakloos en ontredderd. Hulpmiddelen als medische zorg, voedsel en schoon drinkwater zijn direct nodig. MZC-lid Bilal Al Ashqar is nauw betrokken met de Turkse gemeenschap en is een inzamelingsactie begonnen. Het bedrag zal gebruikt worden om vrachtwagens naar Turkije te vervoeren en om gezinnen in nood tijdelijk te huisvesten. Inmiddels, enkele dagen na de start van de inzamelingsactie, is een eerste vrachtwagen naar het rampgebied vertrokken.

Donaties zijn, uiteraard, nog altijd van harte welkom. Direct geld overmaken? Gebruik dan onderstaande link:

https://www.doneeractie.nl/doneer-actie-vervoeren-spullen/-73541?fbclid=IwAR1eKf4RywdKOb1ybBuYX-yDAS7PjgqK8zttqx7DTu9Dds4zLyZ3-e1LlyI