Geboren in 2006 en voorjaarsvakantie? Haal nu het spelregelbewijs!

Vóór komend voetbalseizoen, 2023/2024, moeten leden geboren in het jaar 2006 het spelregelbewijs bezitten! De voorjaarsvakantie is een uitgelezen kans om het spelregelbewijs te halen. Ga naar https://www.voetbalmasterz.nl/inloggen/, log in met je KNVB account, en maak die toets. Het zou mooi zijn als iedereen zijn spelregelbewijs in de voorjaarsvakantie gaat halen.

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Aankomend seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2006 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2023/’24 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2023/‘24 namelijk niet voetballen.

Help elkaar gerust! Organiseer een avond om gezamenlijk de toets af te leggen, misschien wil je trainer wel een trainingsavond benutten om de toets met jullie af te leggen…
Maar zorg dat het spelregelbewijs gehaald wordt, want zonder loop je kans volgend seizoen niet te mogen spelen!