Zaterdag twee keer MZC tegen Walcheren

Deze zaterdag staan, voor de tweede keer dit seizoen, het 1e en het 2e elftal op de wedstrijddag tegen een tegenstander van een zelfde vereniging. Eerder in het seizoen, op 5 november jongstleden, was er een dubbele krachtmeting tussen MZC en RCS, deze keer gaat het tussen MZC en Walcheren.

In het voorprogramma van de hoofdwedstrijd MZC 1 tegen Walcheren 1 heeft het tweede elftal om 12.00 uur Walcheren 2 als tegenstander. Een mooi duel om alvast warm te draaien voor de daarop volgende ontmoeting tussen de eerste elftallen van beide verenigingen, dat om 14.30 uur aanvangt.

Ook in de kantine is er weer ingespeeld op het “dubbelduel”, bij de kantinevrijwilligers kan iedereen uiteraard weer terecht voor een natje en een droogje, en voor de liefhebbers serveren ze als daghap een “Pistolet Hete Kip”.