Spelregelbewijs seizoen 2023/’24; haal het nu!

Komend seizoen zijn de leden geboren in het jaar 2006 aan de beurt om het spelregelbewijs te halen!

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Aankomend seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2006 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2023/’24 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2023/‘24 namelijk niet voetballen.

Helaas zijn er nog enkele spelers uit geboortejaar 2005 die, na reeds enkele malen hierop geattendeerd te zijn, nog altijd niet in het bezit van het spelregelbewijs zijn. Deze wordt aangeraden dit toch te gaan behalen zodat zij, wanneer er na de winterstop weer wedstrijden gespeeld worden, niet worden uitgesloten van deelname. Het gaat om de volgende personen:

  • Wouter Bij de Vaate
  • Sebastiaan Westdijk

Vragen over het spelregelbewijs? Stuur dan even een mail aan ledenadministratie@mzc11.nl