SD Sport 17; winter 2022 is verschenen

De nieuwe editie van SD SPORT is uit! Onder andere met een item over MZC’11 rondom de spelende energieperikelen maar ook over de groei van de vereniging door toevoeging van onder meer wandelvoetbal, G-voetbal, én moedervoetbal!

Hoe geven mensen invulling aan een sportief en actief leven? Hoe worden we vitaal ouder? Hoe gezond is ons werk? Het eilandelijk (digitale) magazine SD SPORT schrijft erover.

Er zijn legio beweegactiviteiten op Schouwen-Duiveland, al dan niet in clubverband. SD SPORT brengt het in beeld, samen met de prachtige sportfaciliteiten en unieke natuurlijke omgeving. SD SPORT besteedt aandacht aan de sociaal-maatschappelijke waarde van sport. Sport brengt mensen samen. SD SPORT informeert en inspireert, en wil zo een actief en sportief leven stimuleren. Dat is goed voor individu én maatschappij.

Klik op onderstaande afbeelding, voor de digitale versie van de editie winter 2022!