Belangrijke wedstrijd voor MZC 2

MZC 2 heeft niet te klagen over de positie waarmee het de winterstop in ging, een koppositie is een mooi vertrekpunt voor het 2e deel van het seizoen. Bij de herstart van de competitie wacht ze echter direct een (naar verwachting) zware kluif. Tegenstander is zaterdag het Brabantse Baronie dat al van begin af aan domineert in de top 3 van de ranglijst én als geduchte titelkandidaat wordt gezien.

Die kampioenschapstitel is uiteraard nog ver weg maar binnenkort is wel de 1e periodetitel te vergeven aan de hoogst gepositioneerde, en het ligt absoluut nog niet vast wie daarmee aan de haal zal gaan. Wel is duidelijk dat zowel Baronie als MZC’11 meedoen voor die titel en de uitslag van hun onderlinge duel, en de bijbehorende punten die daarmee gemoeid zijn, dus van groot belang is. Winst kan er namelijk wel eens, en dat geldt overigens voor beide teams, net voor gaan zorgen dat de opponent op afstand gehouden wordt in de race om de eerste periode.

Belangrijke wedstrijd dus; Zaterdag 21 januari 14.15 uur, Baronie 2 vs MZC’11 2, Sportpark De Blauwe Kei, Breda!