Damesteams, én DJ Matthijs, luiden zaterdag op sportpark de winterstop in

Voor een groot deel van de senioren-teams is het zaterdag zover…de laatste wedstrijd van het jaar 2022, en daarmee de start van de winterstop. En omdat we nog steeds vinden dat we één en ander in te halen hebben, maken we daar graag heerlijk een feestje van 😉

De MZC-damesteams 1 en 2 hebben beiden de eer die laatste wedstrijden op het eigen sportpark te mogen spelen. Sint is het land uit, de kerstverplichtingen zijn (hopen we) dit weekend nog niet aan de orde, dus …we roepen bij deze iedereen op om zaterdag gezellig naar Sportpark Den Hogen Blok te komen, naar de wedstrijden van onze dames te komen kijken… en vervolgens te blijven hangen voor een gezellige derde helft!!

Want onder de noemer “Snertfeest”, uiteraard met bijpassende versnaperingen, zorgt DJ Matthijs Post aan het eind van de dag, bij het inluiden van de winterstop seizoen 2022/2023, voor een muzikale omlijsting!!