MZC’11 maakt topdebuut binnen Vrouwen 30+ competitie

Weten jullie het nog? Sinds de aanvang van dit seizoen heeft MZC’11 een Vrouwen 30+ team binnen de gelederen, dat voor het eerst mee doet in de KNVB 7×7-competitie. Spelend in een poule met Krabbendijke, Nieuwland en Apollo’69/Luctor Heinkenszand lieten ze er bij de openingsavond van de najaarscompetitie, op 23 september jongstleden, geen twijfel over bestaan…de vrouwen kwamen niet (alleen) voor de lol, ze wonnen die avond alle wedstrijden.

In totaal vier avonden speelden de dames in de betreffende competitie, steeds drie wedstrijden per avond, maar al snel was het klip en klaar: MZC was te sterk voor Krabbendijke, Nieuwland en Apollo’69/Luctor Heinkenszand. Vanavond, vrijdag 18 november, werd het team officieel kampioen. Met twee keer een doelpuntloze en dus onbesliste wedstrijd, en de overige tien wedstrijden de volle punten, waarin het team slechts één keer een tegengoal moest incasseren, een zeer verdiend resultaat. De derde helft was sowieso elke keer een groot succes, maar deze keer uiteraard nog meer….

Gefeliciteerd, meiden!!

Nu op naar een andere poule, op naar andere (sterkere) tegenstanders, op naar de voorjaarscompetitie!!