Kantinenieuws: Zaterdag 3 december 2022

Wij staan achter Oranje!! En gaan er een leuke zaterdag van maken!!

We openen uiteraard weer om 8 uur de kantinedeuren om de vroege vogels te verwelkomen, want bij de jeugd gaan de eerste wedstrijden om 9 uur van start. Uiteindelijk zijn de laatste fluitsignalen even voor 16.00 uur te horen, en eindigt het wedstrijdprogramma op ons sportpark voor deze zaterdag.
Mooi op tijd om met z’n allen de kantine op te zoeken en Oranje te zien spelen in de achtste finale van het WK!! De kantinemedewerkers gaan tijdens de wedstrijd regelmatig door de kantine met bitterballen!! Dus…jij komt toch ook?


Nieuw: Aan de gehele bar is het nu mogelijk om zowel de drank- als keukenbestellingen door te geven, dus keukenbestellingen hoef je niet meer op één plaats te doen. En we zijn voorzien van 3 betaalpunten (pin en cash), dus snellere doorstroom en minder wachttijd. Alhoewel het natuurlijk nooit ongezellig is aan de bar 😉