Voorbeschouwing MZC’11- WHS

Na het verlies van afgelopen zaterdag tegen VCK (2-0) wacht morgen de tweede thuiswedstrijd in de competitie. Op Sportpark Den Hogen Blok zal WHS (het vorige seizoen gepromoveerde elftal uit Sint Annaland) de tegenstander zijn. Een ploeg waartegen MZC drie weken geleden heeft gespeeld in de bekercompetitie. Toen was MZC te sterk met 1-2 met doelpunten van Rody Vermue en Sander van Vossen.

Het elftal van Adriaan Nieuwenhuijse en het elftal van Karl Vergouwen stonden in het verleden 7 keer eerder tegenover elkaar. Van die 7 keer wist MZC 5 keer te winnen en werd er 2 keer gelijk gespeeld.

WHS en MZC hebben beiden drie punten uit 2 competitiewedstrijden. De ranglijst wordt aangevoerd door DBGC, Hellevoetsluis en Zuidland met 6 punten.

Bij zowel MZC als bij WHS spelen aanvallers met elk 3 doelpunten in de eerste competitiewedstrijden namelijk Jasper Gunter (WHS) en Luuk van Vossen (MZC).

Scheidsrechter: De heer E.J. Huser
Aanvangstijd: 14.30 uur
Pupillen van de Week: David Jumelet en Shane IJzelenberg (beide spelers van MZC’11 JO11-2)
Sponsor van de wedstrijdbal: Saman Groep (tevens de hoofdsponsor van MZC’11)

Morgen wordt het een droge en redelijke zonnige dag. Goede omstandigheden om de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen met een overwinning af te sluiten.

Tot slot: Onze aanvoerder, Sven Heijboer, vierde afgelopen maandag zijn verjaardag.