De Meeuwen 2 – MZC’11 2; denk aan parkeerticket

Huishoudelijke mededeling voor spelers, staf en bezoekers van de zaterdag 15 oktober te spelen wedstrijd De Meeuwen 2- MZC’11 2.

In heel Zoutelande (Gemeente Veere) geldt van 1 maart t/m 31 oktober een periode van betaald parkeren. Dit geldt ook voor het parkeerterrein bij het sportcomplex van VV De Meeuwen!

In overleg met de Gemeente Veere heeft VV De Meeuwen er voor kunnen zorgen dat bezoekers van het sportcomplex niet hoeven te betalen voor het parkeren van hun auto(‘s).

Om gebruik te kunnen maken van dit gratis parkeren dient er een parkeerticket te worden gehaald bij de betaalzuil binnen de hekken van het sportcomplex, voor de bestuurskamer.

Let op: dit is de enige manier om gratis te kunnen parkeren. Wanneer er een parkeerticket wordt gehaald bij een andere automaat op het parkeerterrein dan moet er wel worden betaald!

Met een gratis parkeerticket, die dus te halen is bij de betaalzuil binnen de hekken van het sportcomplex (voor de bestuurskamer), kan uw auto 4 uur gratis op het parkeerterrein worden geparkeerd.

Bron: VV De Meeuwen