Blessures kun je missen als kiespijn!

Binnen MZC’11 zijn enkele personen een samenwerking aangegaan op het gebied van blessureleed.

Dennis Koole (Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar bij Fysiotherapie Brouwershaven en verzorger bij 1e elftal), Niels Ritzen (fysiotherapeut bij De Fyzieo in Zierikzee), Dennis Kemper (assistent-trainer 1e elftal, techniektraining) en Bill Hillebrand (oud-trainer MZC) hebben de handen in één geslagen en gaan voor MZC-leden de (medische) begeleiding verzorgen bij het voorkomen en behandelen van blessures en zorgen voor de juiste opvang van geblesseerde spelers.

Te denken valt aan onder andere aan blessurepreventie, hersteltrainingen, sportrevalidatie en sportmassage.

Dennis Koole zal zich in hoofdzaak richten op de seniorenleden van MZC, en Niels Ritzen richt zich hoofdzakelijk op de jeugdleden. Waar nodig zullen zij Dennis Kemper en/of Bill Hillebrand inschakelen voor verdere begeleiding/behandeling.

Binnenkort zal er voor de MZC-trainers een nadere kennismaking worden georganiseerd met de beide fysiotherapeuten om één en ander toe te lichten.

Contactgegevens:
Dennis Kooledennis.koole@ziggo.nl06-42 16 68 52dinsdag en donderdag, op afspraak
Niels Ritzenniels@defyzieo.nl06-41 78 84 75maandag en woensdag, op afspraak
Dennis Kemper06-22 92 97 78op afspraak
Bill Hillebrand06-30 82 99 33op afspraak

Filmpje en foto: Niels en Dennis (Kemper) tijdens een training aan 3 MZC-dames in het kader van hersteltraining na een kruisbandoperatie, zodat de dames binnenkort (hopelijk) weer hun sport kunnen uitoefenen.