Spelregelbewijs seizoen 2022/’23; Haal het nu!

Goede kennis van de spelregels draagt bij aan een sportiever spel. Om die reden heeft de KNVB het spelregelbewijs ingevoerd. Dit seizoen is het voor de spelers en speelsters geboren in het jaar 2005 verplicht het spelregelbewijs te halen. Zij hebben tot hun eerste officiële wedstrijd in het seizoen 2022/’23 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Het is essentieel op tijd het spelregelbewijs te halen. Als leden uit het genoemde geboortejaar het spelregelbewijs niet hebben, mogen zij het seizoen 2022/‘23 namelijk niet voetballen. Overtredingen worden door de KNVB geregistreerd en kan boetes tot gevolg hebben.

De volgende spelers/speelsters moeten het spelregelbewijs (nog) gaan behalen:

  • Wouter Bij de Vaate
  • Mika van der Weijde
  • Mike Wouters

Geboren in 2006? Dan kun je ook reeds aan het spelregelbewijs beginnen.

In onderstaand bericht is meer te lezen over het behalen van het spelregelbewijs: