Met voetbal.nl ben je voorbereid op het seizoen

We zijn begonnen aan een nieuw voetbalseizoen. Haal alles uit je account van Voetbal.nl en zorg dat je optimaal bent voorbereid voor de nieuwe voetbaljaargang. Voetbal.nl is ook dit seizoen jouw onmisbare teammaat. In dit artikel een overzicht van de onmisbare functies.

Met een Voetbal.nl-account kun je veel meer dan alleen de programma’s, standen en uitslagen bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld je aanwezigheid aangeven, het rijschema invullen en kan de teammanager nóg meer, zoals het toevoegen van doelpuntenmakers.

KOPPELEN ALS LID
Om optimaal gebruik te maken van het platform, moet je wel goed gekoppeld zijn. Hoe ben je goed gekoppeld? Als je lid bent van een voetbalvereniging, gebruik dan voor je Voetbal.nl-account het e-mailadres dat bekend is bij jouw vereniging.

TEAMMANAGER
Ieder team heeft wel iemand die als eerste zegt: ‘Dat regel ik wel!’ Of het nu gaat om het maken van de opstelling, of het bijhouden van de aanwezigheid van de spelers. De verschillende teammanagersfuncties binnen Voetbal.nl helpen de teammanager bij de organisatie van het team.

Voetbal.nl maakt het voor de teammanager gemakkelijker om de volgende zaken rondom het team te regelen:

  • Aanwezigheid beheren van het team
  • Statistieken bijhouden, zoals doelpuntenmakers achteraf (indien dit nog niet door de scheidsrechter gedaan is) in de KNVB Wedstrijdzaken app
  • Rijschema beheren van het team
  • Verzameltijd instellen in de Voetbal.nl app
  • De opstelling, middels een spelersopgaaf, maken in de KNVB Wedstrijdzaken app

AANWEZIGHEID
Nooit meer koppen tellen op de parkeerplaats, of oneindig terugscrollen in de teamapp, om te kijken of die ene speler nu wel of niet komt. Binnen Voetbal.nl kun je namelijk heel eenvoudig je aanwezigheid aangeven als teamlid. Dit biedt veel mogelijkheden. Zo weet je of er genoeg spelers zijn, of dat je nog een vervanger moet regelen.

RIJSCHEMA
Ieder team zal het wel eens hebben meegemaakt. Te weinig auto’s om naar de uitwedstrijd af te reizen. Dat is met de functie Rijschema in de Voetbal.nl app verleden tijd. Je ziet dankzij deze handige functie in één oogopslag of er voldoende auto’s zijn. Dit biedt heel veel mooie mogelijkheden en neemt veel onduidelijkheid weg.

PUSHBERICHTEN
Binnen de Voetbal.nl-app is het mogelijk om via pushberichten op de hoogte te blijven van ontwikkelingen van jouw favoriete teams. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van afgelastingen, wedstrijdwijzigingen en uitslagen.

KALENDER
Altijd jouw voetbalprogramma bij de hand hebben? Maak dan handig gebruik van de kalender van Voetbal.nl. De kalender is voor een geheel seizoen aan te schaffen via de Voetbal.nl app voor €1,99. Hiermee ontvang je al jouw activiteiten automatisch in de agenda van je mobiele telefoon of computer. De kalender herbergt veel handige functionaliteiten voor jou als amateurvoetballer.

Bron: Voetbal.nl