Voorbeschouwing WHS – MZC’11

Na de nederlaag van afgelopen zaterdag (SC Gastel – MZC’11 3-2) wacht zaterdag de laatste wedstrijd uit de poulefase van het bekertoernooi. Tegenstander is WHS uit Sint-Annaland. Om 14.30 uur zal de aftrap zijn op Sportpark De Waaje en de wedstrijd staat onder leiding van de heer C.P. Felix.

WHS en MZC hebben in het verleden tegen elkaar gespeeld en het team uit Sint-Annaland is tevens een van de tegenstanders in de competitie. Op zaterdag 8 oktober a.s. zal MZC het team van trainer Karl Vergouwen ontvangen op Sportpark Den Hoge Blok.

Feiten en weetjes:

Historie tussen beide ploegen:
Seizoen 2011/12:MZC – WHS – 4-3
WHS – MZC – 2-6
Seizoen 2012/13:WHS – MZC – 0-2
MZC – WHS – 0-0
Seizoen 2014/15:MZC – WHS – 3-3
WHS – MZC – 2-5 (2x Ramon Janson)
Bekertoernooi:
WHS heeft geen van de twee wedstrijden in het huidige bekertoernooi. WHS verloor tegen SC Gastel met 2-3 en tegen RBC Roosendaal met 1-0. MZC speelde gelijk tegen RBC Roosendaal (1-1) en verloor van SC Gastel (3-2).
WHS (Wij houden stand):
Jasper Gunter was vorige seizoen topscorer van Zeeland en WHS promoveerde afgelopen seizoen vanuit de 3e klasse.
MZC’11:
-De gemiddelde leeftijd van het elftal dat afgelopen zaterdag in de basis stond was 23 jaar en 89 dagen.
-Maar liefst 3 jarigen binnen het eerste elftal deze week. Jaimy Matthews vierde afgelopen maandag zijn verjaardag, trainer Adriaan Nieuwenhuijse heeft woensdag een jaartje erbij gekregen, en Thijs Rombouts mag zaterdag een extra kaarsje uitblazen.