Nieuws vanuit de kantine; Linda stelt zich voor

Hallo allen,

Ik zal mezelf even voorstellen, voor degene die nog niet weten wie ik ben (Haast onmogelijk eigenlijk). Ik ben Linda Kristalijn, geboren op 06-06-1972 in Zierikzee, de jongste van 3 meiden. Vanaf mijn 18e tot 35e bij de Koninklijke Landmacht gewerkt, 2 uitzendingen gehad en heel veel dingen georganiseerd bij Defensie, waar ik jarenlang in de personeelsvereniging en in de OR zat.

Hoe ben ik terecht gekomen bij MZC’11?

Een aantal jaren geleden (ik geloof 2017) werd ik gevraagd, door een aantal meiden, om training te geven aan MO17. Daar heb ik ja op gezegd (deed dit samen met Chris van Dreumel), dit zou voor 1 seizoen zijn. Inmiddels ben ik er dus nog steeds want ging vervolgens van trainer naar coördinator (dat nu wordt overgenomen door Hans Schreurs) en nu dus kantinebeheerster.

Bij deze wil ik Toon ontzettend bedanken voor het vertrouwen die ik van hem heb gekregen om zijn functie over te nemen. Het is niet niks om na zo veel jaren de kantine te beheren, de boel los te laten met alle veranderingen die erbij komen kijken. Toon, geniet van de vrije tijd die je nu gaat krijgen, en van de wedstrijden van al je kleinkinderen. We gaan je zeker nog vaak zien, want gelukkig blijft je vrouw Ada de was doen, daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Ook het bestuur wil ik bedanken voor het vertrouwen in mij, om dit te mogen gaan doen.

In het nieuwe seizoen gaan er een aantal dingen veranderen, in positieve zin. Alhoewel 1 dingetje niet, maar daar later meer over.

Wat we gaan doen is het volgende: we gaan er naar streven om een gezondere kantine te maken, dat doen we in samenwerking met JOGG TEAMFIT, vanuit de gemeente Schouwen-Duiveland. Dat betekent gezondere drankjes (zonder suiker). We stappen ook over op blikjes en petflesjes. Wees niet bang, alle drankjes die we nu hebben blijven, er komt alleen wat bij.

Gezondere en nieuwe producten uit de keuken; denk aan:

  • Broodje gezond (pistolet)
  • Broodje ei
  • Broodje kipsate uit eigen keuken
  • Broodje bal uit eigen keuken
  • Regelmatig op zaterdag verrassings daghap. Dat kan zijn, soep, nasi, broodje curryworst of iets anders; alles uit eigen keuken, niks kant en klaar.

Al het andere blijft gewoon verkrijgbaar.

De keuken is alleen op zaterdag open, andere dagen in overleg met ondergetekende. DOOR DE WEEKS kan er alleen met PIN betaald worden, in het WEEKEND met CONTANT en PIN.

Dan iets minder leuk nieuws. Helaas, ook wij ontkomen er niet aan om prijzen te moeten verhogen. Alles wordt duurder, ook de inkoopprijzen, gas, water, elektriciteit, dus vandaar dat wij de prijzen iets omhoog gedaan hebben.

Ik wil graag dat we een leuke en gezellige kantine blijven, dat moeten we echter met zijn allen doen. Gelukkig hebben we vrijwilligers die de bardiensten draaien, schoonmaken, repareren, aanvullen, ik ben ook super blij en trots om met deze club mensen de kantine draaiende te houden. Zij verdienen alle steun en respect van alle leden en gasten van MZC’11, want zonder deze vrijwilligers, kan er geen kantine bestaan.

Het volgende wil ik nog even kwijt aan ALLE teams, er kan van alles geregeld worden, ALS JE HET MAAR VRAAGT. Als je een leuk idee hebt, kom naar me toe, dan kunnen we kijken of het haalbaar is.

Dan wens ik alle leden een mooi sportief seizoen en zie ik jullie in de kantine. Alle gasten heel veel plezier langs de lijn en ook jullie graag tot ziens in de kantine.

Sportieve groet,

Linda Kristalijn

06-53920001

lindakristalijn@hotmail.com