MZC’11 1 woensdag 17 en zaterdag 20 augustus deelnemer BSC-Toernooi

In navolging van de vorige editie neemt MZC’11 dit jaar opnieuw deel aan het BSC toernooi in Nieuwdorp. De creme de la creme van de Zeeuwse clubs neemt deel aan deze Borsele Sloepoort Cup (BSC), om uit te maken welke club zich, in de voorbereiding van het nieuwe seizoen, tot winnaar(s) mag laten kronen.

MZC 1, spelend in poule A2, zal het woensdagavond 17 augustus opnemen tegen Kloetinge O23. Aanvang 18.45 uur. Vervolgens zal het team op zaterdag 20 augustus opnieuw naar Nieuwdorp afreizen voor het vervolg van het toernooi. Afhankelijk van de uitslag van de woensdag gespeelde wedstrijd komen ze dan om 14.00 of 18.00 uur in actie. De tegenstander zal dan Zeelandia Middelburg of Oostkapelle/Domburg zijn (afhankelijk van de uitslag van hun onderlinge wedstrijd op woensdag).

Voor het volledige Toernooiboekje van het 36e BSC-Toernooi, klik hier.

Mededeling met betrekking tot parkeren rondom sportcomplex Nieuwdorp: diverse straten in Nieuwdorp krijgen een onderhoudsbeurt o.a. de Margrietstraat. Firma Hoondert heeft een deel van onze parkeervakken nodig voor de opslag van materiaal. De toegang tot de speeltuin dient ook vrij te blijven. Vriendelijk verzoek om auto’s veilig te parkeren zodat igv nood het complex voor ambulances e.d. bereikbaar is.