Gezocht: teambegeleiding jeugd

Er wordt door de technische commissies in de vereniging veel energie gestoken in het zoeken naar teambegeleiding voor alle teams. Helaas is het op dit moment nog niet gelukt om voor alle teams begeleiding te vinden. Het gaat hierbij om trainers, assistent trainers, en bij de meeste teams zullen ook leiders en vlaggers nodig zijn. Wij zijn een vereniging en daarom sterk afhankelijk van vrijwilligers. De leden zijn het hart van de vereniging en zijn ook hard nodig om de vereniging draaiend te houden. Veel mensen zijn al benaderd, maar het is bijna onmogelijk om iedereen persoonlijk te benaderen, daarom willen wij graag een beroep op leden en ouders doen om jezelf aan te melden als trainer, assistent, leider
of vlagger. Onze waardering hiervoor is enorm en je haalt er ook zelf veel plezier uit als je je medeleden of kinderen hierdoor met plezier het voetbal kan laten beleven. Aanmelden kan via het bestuurslid jeugdzaken; Ronald Hoek jeugdzaken@mzc11.nl