BSC toernooi: MZC’11 1 zaterdag tegen Zeelandia Middelburg

MZC wist woensdagavond niet te winnen van Kloetinge in de strijd om de Borsele Sloepoort Cup. Met rust was de stand 1-1, maar vervolgens wist MZC, in tegenstelling tot Kloetinge, geen doelpunten meer te maken. Uiteindelijk werd de eindstand in de wedstrijd MZC’11 – Kloetinge O23 1-5.

Foto’s wedstrijd MZC’11 – Kloetinge gemaakt door Peter van der Klooster, klik hier

Bij de wedstrijd SVOD’22 – Zeelandia Middelburg, die op dat zelfde moment op het naastgelegen veld plaats vond, kwam Oostkapelle/Domburg als (over)duidelijke winnaar uit de strijd. Het werd maar liefst 10-0.

Bij het vervolg van het toernooi, komende zaterdag, zullen Zeelandia Middelburg en MZC’11 het als verliezers van de woensdag gespeelde wedstrijden tegen elkaar op moeten nemen. Deze wedstrijd wordt om 14.00 uur gespeeld.

Voor het volledige Toernooiboekje van het 36e BSC-Toernooi, klik hier.

Mededeling met betrekking tot parkeren rondom sportcomplex Nieuwdorp: diverse straten in Nieuwdorp krijgen een onderhoudsbeurt o.a. de Margrietstraat. Firma Hoondert heeft een deel van onze parkeervakken nodig voor de opslag van materiaal. De toegang tot de speeltuin dient ook vrij te blijven. Vriendelijk verzoek om auto’s veilig te parkeren zodat igv nood het complex voor ambulances e.d. bereikbaar is.