Adidas komt met FOOTLAB naar Zierikzee

Op vrijdag 12 augustus 2022 organiseert Intersport in samenwerking met Adidas een FOOTLAB voetbalevenement bij MZC’11. Dit is een te gek evenement voor de jeugd waarbij het 100% draait om voetbal en snelheid. Tijdens FOOTLAB ontdek je je eigen snelheid én gaat het om het ontwikkelen van je voetbalskills. En dat doe je op de nieuwste adidas X Speedportal voetbalschoenen, DE schoenen waar Messi en Miedema dit seizoen ook op gaan spelen! Kortom, een ervaring om nooit te vergeten.

FOOTLAB is voor de jeugd tussen de 12 en 17 jaar oud, waarbij er een splitsing wordt gemaakt tussen de leeftijdscategorie 12 t/m 14 en 15 t/m 17 jaar. Het doel van het event is om de jeugd kennis te laten maken met de nieuwe Adidas x Speedportal schoen middels verschillende activiteiten. De leeftijd 12-14 jaar is welkom van 12.00-13.45 uur en de leeftijd 15-17 jaar van 14.15-16.00 uur. Op beide momenten is er plaats voor 50 deelnemers.

Wat moet je doen om kans te maken op deelname?

Wil jij kans maken om uitgekozen te worden om hieraan deel te nemen. Ga dan naar https://www.intersport.nl/footlab voor meer informatie en om je in te schrijven! (Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er snel bij bent). Intersport maakt 4 werkdagen voor aanvang van het evenement bekend welke winnaars zijn uitgekozen om deze unieke dag te beleven!