Zaterdag 25 juni: Brasserie “De Kaoie” Vrouwentoernooi

Na een aantal jaren zonder vrouwentoernooi bij MZC’11 wordt de draad dit jaar weer opgepakt. Het doet ons goed te constateren dat er voldoende teams te vinden zijn die het seizoen 2021-2022 willen afsluiten met deelname aan ons toernooi in Zierikzee.
Met liefst 8 ploegen kan er dit jaar een leuk toernooi gespeeld worden. Er wordt begonnen met 2 poules van 4 teams, gevolgd door kruisfinales. Alle deelnemende teams spelen 5 wedstrijden van 18 minuten. Het toernooi begint om 13.00 uur, de prijsuitreiking zal omstreeks 17.30 uur zijn.
Ons streven is om tijdens het toernooi sportieve strijd en fijne sfeer hand in hand te laten gaan. Wij gaan er vanuit dat dat ook zal gebeuren en dat daarna door mond-op-mond-reclame ons toernooi in de toekomst weer kan uitgroeien tot een jaarlijks terugkerend evenement met wellicht nog meer deelnemende ploegen.

Deelnemers dit jaar zijn: MZC’11 Vrouwen 1 en Vrouwen 2, VVOR (Rotterdam), DVV’09 (Dirksland), WVV’20 (Middelburg), De Fendert, FC De Westhoek en Bruse Boys.