Laatste kans voor MZC 2 in nacompetitie om promotie naar hoofdklasse

Spannend! Tweede elftal speelt zaterdag de tweede ronde van de nacompetitie!

Het 2e was tot de laatste speeldag van de reguliere competitie dicht bij directe promotie naar de hoofdklasse. Dat wilde helaas niet zo lopen, een nóg betere ploeg ging met het kampioenschap aan de haal. Maar de nacompetitie biedt nog een uitstekende kans om toch door te schuiven. Het 2e elftal van MZC’11, onder leiding van trainer Ricky Verwest, werd als periodewinnaar van poule 1A gekoppeld aan een periodewinnaar uit poule 1B, Blauw Geel’38 uit Veghel.

De heenwedstrijd in Veghel werd verloren met 2-0, waardoor in de returnwedstrijd van komende zaterdag een marge van 3 doelpunten moet worden bewerkstelligd. Een hels karwei om (alsnog) promotie af te dwingen, maar alleen voor de winnaar van het 2-luik gloort promotie naar de hoofdklasse.

Er zijn zaterdag nog 90 minuten te spelen voor die plaats in de hoofdklasse, en al is het vooruitzicht voor MZC is na de nederlaag op bezoek bij Blauw Geel’38 niet geheel rooskleurig, MZC 2 gaat daar uiteraard zijn stinkende best voor doen. De mouwen zullen worden opgestroopt, nog één keer zal alles uit de kast gehaald worden om de uitslag te doen ombuigen.

Kom dus met z’n allen het tweede aanmoedigen, zaterdag om 11.30 uur. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden en support wordt heel erg gewaardeerd.

MZC’11 2 – Blauw Geel’38/JUMBO 2, hoofdveld 11.30 uur, onder leiding van scheidsrechter Stan Hermans en assistenten Piet Gabriels en Gerard Cobussen.