Evert Lans wordt de nieuwe trainer van VR1

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Evert Lans de nieuwe trainer van VR1. Evert volgt Peter Aertssen op, die VR1 2 jaar onder zijn hoede had.

Evert is momenteel nog woonachtig in Houten, maar zal binnen afzienbare termijn in Wolphaartsdijk gaan wonen. Hij is een ervaren trainer binnen het vrouwenvoetbal met een visie die goed aansluit bij die van MZC’11. Inmiddels heeft Evert op een prettige manier kennis gemaakt met de selecties van VR1 en VR2. Na afloop van die kennismaking gaf hij nog een training aan de selectie van VR1.

Evert wil gedurende zijn trainerschap bij MZC’11 een goede wisselwerking tussen VR1, VR2 en MO17-1 tot stand brengen. De eerste trainingen van het nieuwe seizoen zullen gezamenlijk zijn. In die periode zullen ook de voorlopige selecties voor VR1, VR2 en MO17-1 worden samengesteld.

Wij wensen Evert een fijne tijd toe bij onze mooie vereniging.