Bedrijventoernooi; dankwoord van Linda

Beste allemaal,

Afgelopen weekend heb ik mijn 1e bedrijventoernooi van MZC’11 mee mogen maken als horecaverantwoordelijke.
Voor mij was het ongelooflijk spannend hoe alles zou gaan verlopen in de tent. Staat alles goed, is alles koud, zijn er genoeg munten, gaat de stroom niet uit vallen, al dat soort zaken wat je niet wil en niet kan gebruiken.
Vrijdag was mijn vuurdoop met 44 bedrijven en aanhang, ik heb veel grote evenementen in mijn leven mogen doen, maar dit was toch ietsje anders. Alles is goed verlopen in de tent, lekkere muziek, er hing een gezellige sfeer. Dat alles goed is verlopen heb ik te danken aan ALLE VRIJWILLIGERS, die achter de bar hebben gestaan. Of het nu voor 2 uurtjes, of 4 uurtjes of een hele avond was. Daar wil ik jullie allemaal ontzettend voor bedanken.
Dan wil ik ook mijn grote dank geven aan de mannen en vrouwen die de aan- en afvoer van de drank regelden. Zonder jullie zouden de bar mensen hun werk niet goed hebben kunnen doen. Mijn grote dank daar voor.
Maar zonder munten geen drank natuurlijk. Vrijwilligers van de muntverkoop, ook jullie ontzettend bedankt voor jullie inzet, door jullie snelheid was het wachten minimaal.
Na een groot feest moet er ook nog worden opgeruimd. Want het 2e elftal had nog een wedstrijd te doen op zaterdagochtend. Ook aan alle vrijwilligers die gebleven zijn om het sport park spik en span te maken(ook de ochtendploeg, die de grote puntjes op de i hebben gezet) ontzettend bedankt.
Dan als laatste maar zeer zeker niet het onbelangrijkste, wil ik de dames van de toernooicommissie, en het bestuur van MZC’11 bedanken voor het vertrouwen in mij, om het horecagedeelte aan mij toe te vertrouwen.
Alle gasten, bedrijven, leden van MZC’11, de DJ’S, bewaking……
BEDANKT VOOR JULLIE GEZELLIGHEID.

Ik heb genoten, maar nu ga ik een paar dagen mijn voetjes rust geven…
Graag tot ziens in het nieuwe seizoen, bij de reguliere wedstrijddagen, of op een volgend evenement (zaterdag bijvoorbeeld

Lieve groet,
Linda Kristalijn