Voorbeschouwing

MZC’11 heeft nog 6 duels te gaan in de reguliere competitie. Zaterdag komt de Zierikzeese hoofdmacht in actie op het veld van vv Serooskerke en dus niet in Zierikzee. De eerste wedstrijd tussen beide teams werd in verband met een avondwedstrijd in Zierikzee gespeeld.

MZC won de laatste 5 duels in de competitie terwijl Serooskerke in de laatste 5 duels 4 nederlagen en 1 gelijkspel liet noteren. MZC staat op de 4e plaats (20-40) en Serooskerke vinden we terug op de laatste plaats (20-8).

De eerste wedstrijd van dit seizoen tussen beide teams eindigde in een 0-3 overwinning voor MZC. Voor MZC scoorden Sander Backx (0-1), Luuk van Vossen (0-2) en Ramon Janson (0-3).

Serooskerke heeft de punten hard nodig om directe degradatie te kunnen voorkomen. MZC staat in punten gelijk met vv Yerseke (dat een thuiswedstrijd speelt tegen Arnemuiden). De laatste twee wedstrijden tussen beide ploegen eindigden in een 0-3 overwinning voor MZC, maar resultaten uit het verleden … Om 14.30 uur zal er afgetrapt worden op Sportpark Noordhout in Serooskerke. De wedstrijd staat onder leiding van de heer P.J. de Meyer. Trainer Adriaan Nieuwenhuijse kan over een bijna complete selectie beschikken. Alleen Sven Heijboer en Mauro de Jonge zijn door blessures niet beschikbaar.

Nog wat cijfers:

Doelpuntenmakers (tot en met 30 april 2022):
Luuk van Vossen – 14 doelpunten
Ramon Janson – 10 doelpunten
Sander Backx – 7 doelpunten
Jesse van der Linden – 4 doelpunten
Rody Vermue, Sven Heijboer en Jesper Kriens – 2 doelpunten
Roemer Bij de Vaate, Dylon Oosterboer, Jaimy Matthews, Jesse Kalwij, Jesse van Vlies en Kyle van Tiggelhoven – 1 doelpunt

Alle 20 wedstrijden gespeeld (tot en met 30 april 2022):
Jesse van der Linden, Rick Ganzeman en Luuk van Vossen

Laatste ontmoetingen:

  • 8 maart 2022 – vv Serooskerke – MZC’11 – 0-3
  • 11 september 2021 – vv Serooskerke – MZC’11 – 0-3