Voorbeschouwing NSVV – MZC’11

Na de winst op de Meeuwen van afgelopen zaterdag (2-0) vertrekt de eerste selectie zaterdag naar Numansdorp voor de wedstrijd tegen de plaatselijke NSVV. Deze wedstrijd zal onder leiding staan van de heer Y. Kuipers en zal om 14.30 uur op het Gemeentelijk Sportpark in Numansdorp worden gespeeld.

De eerste wedstrijd tussen beide teams eindigde in een 1-2 overwinning voor NSVV. Na afloop van de wedstrijd op 27 november 2021 gaf trainer Adriaan Nieuwenhuijse de volgende analyse: “De eerste 25 minuten waren we niet goed bij de les, maar daarna herpakte we ons. Het lukte na de 1-2 vlak voor rust niet om een tweede bres te slaan in de NSVV-defensie.”

Met nog twee uitwedstrijden (NSVV en VVGZ) en één thuiswedstrijd (Oostkapelle/Domburg) heeft MZC een pittig programma, aangezien het allemaal wedstrijden zijn tegen ploegen uit de top van de ranglijst. MZC wist in de heenwedstrijd niet te winnen van deze ploegen en zelfs een gelijkspel zat er tegen deze teams niet in. Er valt dus nog wel wat recht te zetten naar aanloop van de eerste wedstrijd in de na-competitie.

De selectie van MZC gaat naar Numansdorp met de bus. Ook sponsors en vrijwilligers kunnen met de bus mee. Opgeven kan via commercielezaken@mzc11.nl

Nog wat cijfers:

  • NSVV staat 2e met 53 punten (doelsaldo +31)
  • MZC staat 3e met 47 punten (doelsaldo +33)

Aantal kaarten:

  • MZC – 23 gele kaarten en 1 direct rode kaart
  • NSVV – 32 gele kaarten en 1 direct rode kaart