Voorbeschouwing

Morgen, zaterdag 14 mei, speelt MZC’11, na drie uitwedstrijden, weer een thuiswedstrijd. Deze keer komt De Meeuwen op bezoek en zal de wedstrijd onder leiding van de heer R.J. Huser staan .

Maar eerst terug naar 20 november van het vorige jaar. De 324ste dag van het jaar, de dag dat er gevoetbald moest worden zonder publiek vanwege corona, de dag dat Lionel Messi zijn eerste goal scoorde voor PSG en de dag dat Lewis Hamilton pole position pakte voor de GP van Qatar. Maar ook de dag van het 2-2 gelijkspel tussen De Meeuwen en MZC maar boven alles de dag dat MZC de eerste periodetitel van het seizoen pakte.

De Meeuwen verloor afgelopen dinsdag met 1-0 van NSVV terwijl MZC met 2-2 gelijk speelde tegen DBGC. De Meeuwen, getraind door Michel Leonhart, staat op de 8e plaats terwijl MZC de 3e plaats op de ranglijst inneemt. De eerste wedstrijd tussen de ploegen uit Zoutelande en Zierikzee eindigde in een 2-2 gelijkspel door twee doelpunten van Ramon Janson. MZC zal voor eigen publiek als winnaar van het veld willen gaan en De Meeuwen zal de 8e plaats willen behouden.

Sven Heijboer en Mauro de Jonge zijn nog steeds geblesseerd en Jesse van de Linden keert na een schorsing weer terug in de selectie van MZC.

Laatste ontmoetingen:

  • 20 november 2021 – De Meeuwen – MZC – 2 – 2
  • 10 oktober 2020 – De Meeuwen – MZC – 1 – 4
  • 1 februari 2020 – MZC – De Meeuwen – 2 – 2
  • 21 september 2019 – De Meeuwen – MZC – 4 – 1

Als je de uitslagen van de laatste ontmoetingen bekijkt, zal een 4-1 eindstand in het rijtje passen.

Dan nog even dit:
De materiaalman van MZC, Ron van Putten, stapt vandaag in het huwelijksbootje met Anita Saman. We wensen Ron en Anita een geweldige dag en heel veel geluk samen.