Tweede elftal nu zeker van nacompetitie

In de Zaterdag Reserve 1e klasse is, na de vandaag gespeelde wedstrijden, lijstaanvoerder Terneuzense Boys niet meer in te halen op de ranglijst en daarmee verzekerd van de kampioenstitel. Dit heeft tot direct gevolg dat Terneuzense Boys niet meer meedingt naar de tweede periodetitel en MZC definitief de nacompetitie ingaat voor promotie naar de hoofdklasse. Arnemuiden wist eerder al de 1e periodetitel te bemachtigen.

Arnemuiden zette zichzelf vandaag definitief buitenspel in de strijd om het kampioenschap (en rechtstreekse promotie) door een 3-5 verlies van Groote Lindt. MZC 2 deed goede zaken in Vlissingen waar het van Walcheren won met 1-5. Dit heeft gezorgd voor een positiewisseling tussen Arnemuiden en MZC op de ranglijst.

MZC en Terneuzense Boys hebben nog één wedstrijd op het programma staan, de overige teams in de poule moeten er nog twee. Nog te spelen wedstrijden MZC 2:

  • 4 juni Kloetinge 2 – MZC’11 2
  • 11 juni (nacompetitie)
  • 18 juni (nacompetitie)

(het “draaiboek” omtrent de promotie/degradatie regeling zullen we binnenkort uiteen zetten op de website)