Stoppen of lid worden? Geef het door!

Het einde van seizoen 2021/’22 nadert, de technische commissies (jeugd en senioren) beraden zich inmiddels al op het komende seizoen. Om alles zo goed mogelijk in kaart te krijgen willen we graag van jou weten wat je plannen voor volgend seizoen zijn zodat de technische commissies bij het indelen en inschrijven van de teams niet voor verrassingen komen te staan. We horen het dus graag als je wilt stoppen volgend seizoen. Ben je juist van plan om volgend seizoen bij MZC te gaan voetballen, dan horen we dat ook graag.

Stoppen? Voetbal jij al enige tijd niet meer, maar ben je vergeten jezelf af te melden of stop je na dit seizoen met voetballen? Stel je trainer op de hoogte en meld je af via ledenadministratie@mzc11.nl om zo ook je contributie stop te zetten.

Aanmelden? Wil je volgend seizoen gaan voetballen bij MZC’11? Meld je dan alvast aan voor volgend seizoen!! Voetbal je momenteel bij een andere club, maar wil je bij MZC’11 gaan voetballen? Geef dan alvast je gegevens door aan MZC en stel je eigen vereniging op de hoogte. Klik hier voor ons aanmeldformulier. Voor eventuele vragen alvorens je aan te melden kun je onder andere contact opnemen met onze jeugdcoördinatoren, of via het bestuurslid technische zaken (senioren). Gegevens zijn terug te vinden op onze website op de pagina “Club/organisatie”.