Ook nacompetitie voor 2e elftal?

Het zit er dik in dat ook het 2e elftal nacompetitie op het programma krijgt. Het team van trainer Ricky Verwest doet het goed in de Reserve 1e klasse en lijkt een spannende ontknoping tegemoet te gaan.

Het tweede elftal draait mee in het bovenste gedeelte van de ranglijst , te samen met Terneuzense Boys en Arnemuiden. De overige clubs blijven op afstand en moeten, op de hekkensluiters na, reeds genoegen nemen met de bereikte handhaving. Voor de mogelijke titelkandidaten zijn de uitslagen van de nog komende wedstrijden cruciaal in de strijd om het kampioenschap en eventuele nacompetitie.

In de betreffende competitie zijn twee periodetitels voor promotie te vergeven en Arnemuiden wist reeds de eerste titel te bemachtigen. En MZC ligt aan kop voor de tweede periodetitel. Toch zal de uiteindelijke stand in de competitie pas duidelijkheid geven of dit ook daadwerkelijk de twee zijn die de nacompetitie ingaan.

(Als de kampioen tevens periodekampioen is zal het elftal dat in de eindrangschikking van de volledige competitie de meeste punten heeft behaald en dat nog geen periodekampioen is, als vervangende periodekampioen van de kampioen worden aangewezen)

Nog te spelen wedstrijden MZC 2:

  • 21 mei Walcheren 2 – MZC’11 2
  • 4 juni Kloetinge 2 – MZC’11 2
  • 11 juni en 18 juni (onder voorbehoud nacompetitie)

(het “draaiboek” omtrent de promotie/degradatie regeling zullen we binnenkort uiteen zetten op de website)